HEM
BOKNING
GALLERI
KONTAKT
INFO

Djur

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot några husdjur.

Internet

Gratis Wi-Fi i kök, allrum och TV-rum.

Frukost

Vi har ingen frukostservering på Lotsvillan men självklart finns här goda möjligheter till självhushåll. Alternativt så kan vi varmt rekommendera Annas Bageri som ligger 2 km bort eller sommartid frukostbuffé hos EFS Höllviksstrand (2,5 km).

Tillgänglighetsanpassning

Vår nya lägenhet (48 kvm) är tillgänglighetsanpassad. Vi har också monterat en utvändig lift så att våra gemensamma utrymmen är tillgängliga för alla. Alldeles nedanför Lotsvillan finns ett handikappanpassat havsbad

Konferens

Under perioden oktober-maj kan man hyra hela Lotsvillan från klockan 9 dag 1 till klockan 13 dag 2 för 9 000 kronor exkl moms. Då har ni tillgång till hela huset med dess 11 sovrum, två fina kök samt två gemensamhetslokaler med hänförande havsutsikt. Det brukar vara mycket uppskattat att ha konferens på Lotsvillan och tillgången till köken lämpar sig utmärkt för gemensam matlagning på kvällen. Givetvis hjälper vi till att ordna fika/frukost/frukt med mera om ni så önskar. Likaså om ni vill ha tips och hjälp att ordna aktiviteter. Är ni ett mindre sällskap som önskar hyra en konferenslokal inkl eget kök (tot 18 kvm) med fantastisk utsikt över havet så kostar det 1 000 kronor exkl moms för en dag (kl 9-17).

Länkar

Turistinformation

Vellinge kommun
Region Skåne
Öppet Skåne

Golf

Ljunghusens golfklubb
Flommens golfklubb
Falsterbo golfklubb

Att göra

Bärnstensmuseet Fotevikens museum
Regatta seglarskola
Näsets islandshästar
Slättarps gård
Fridhem gaard

Restauranger

Ljunghusens golfklubb(3km)
Märtas(2km)
Shakespeare pub(3km)
Millennium(3km)